Σχετικά με την BioCare

Με 30 χρόνια εξειδικευμένης γνώσης στην ανάπτυξη επαγγελματικών διατροφικών συμπληρωμάτων, στόχος μας είναι η παροχή προϊόντων βέλτιστης ποιότητας και αποτελεσματικότητας, τα οποία συνοδεύονται από υψηλό επίπεδο υποστήριξης και υπηρεσιών, ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις ανάγκες του κάθε ατόμου.

Οι βασικές αρχές μας βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας: Ποιότητα, Καινοτομία και Εκπαίδευση

Ποιότητα

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα δυνατά συστατικά και διαδικασίες ώστε να διασφαλίσουμε πως τα προϊόντα μας έχουν άριστη ποιότητα. Κάποια από τα προϊόντα μας ελέγχονται ανεξάρτητα ώστε να εξασφαλίσουμε πως ικανοποιούν τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζονται από την WADA (World Anti-Doping Agency) για τους αθλητές.

Παρέχουμε θρεπτικά συστατικά στην πιο βιοδιαθέσιμη μορφή τους και αποφέυγουμε τη χρήση περιττών πρόσθετων και αλλεργιογόνων. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε ένα φάσμα υποαλλεργικών προϊόντων κατάλληλων και για τους πιο ευαίσθητους οργανισμούς.

LGC_Informed-Sport_Logo

Καινοτομία

Εξειδικευόμαστε στον σχεδιασμό των κλινικά αποτελεσματικότερων θρεπτικών σκευασμάτων βασιζόμενοι στην πιο πρόσφατη έρευνα και κλινική πρακτική, σε συνεργασία με πρωτοπόρους επαγγελματίες και κορυφαίους επιστήμονες του τομέα.

Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Χρησιμοποιούμε καινοτόμες τεχνολογίες για την παραγωγή των BioMulsion® και MicroCell® – μοναδικές τεχνικές γαλακτοματοποίησης με κλινικά αποδεδειγμένη υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα.

Εκπαίδευση

H καινοτομία μας επεκτείνεται και στις υπηρεσίες υποστήριξης των επιστημόνων υγείας. Διαθέτουμε εξειδικευμένες πληροφορίες (fact sheets) για κάθε προϊόν και εκπαιδευτικό υλικό για τους επαγγελματίες και τους συνεργάτες μας (clinical protocols).

seminar-pc-icon

Διαδικτυακή πύλη πληροφόρησης
Ο εκτεταμένος διαδικτυακός χώρος πληροφόρησης είναι η δική μας προσωπική πύλη εκπαίδευσης και είναι διαθέσιμη προς όλους τους συνεργάτες δωρεάν.

Περιλαμβάνει:

  • Webinars και Videocasts για όλες τις πτυχές της υγείας και της διατροφής.
  • Κλινικά πρωτόκολλα
  • «In practice» έντυπα μελετών για σημαντικά θέματα υγείας.
  • Πληροφορίες προϊόντων – Κατάλογος ενημερώσεων και υλικό αναφοράς που συμβάλλει στην κατανόηση των προϊόντων.
  • Τα τελευταία νέα σχετικά με τη βιομηχανία και τα προϊόντα
  • Προσφέρουμε εκπαίδευση πάνω στα προϊόντα μέσω τηλεφώνου ή διαδικτυακά. Επικοινωνήστε με την επιστημονική ομάδα μας.
diadiktiaki-pili