ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες MasterCard, Visa & Maestro.

2. ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ Ή E-BANKING

Μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω τραπεζικών εμβασμάτων ή ηλεκτρονικών πληρωμών (E-Banking).

Αν επιλέξετε την μέθοδο της τραπεζικής κατάθεσης ή ηλεκτρονικής κατάθεσης ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

α. Καταθέστε τα χρήματα σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς αναγράφοντας ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.

β. Στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@biocarehellas.gr ή με fax στο 210 4830 410 ώστε να προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελία σας.

Οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί είναι οι ακόλουθοι:

Δικαιούχος: HEALTHCODE ΙΚΕ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού: GR0701720340005034028300115

EUROBANK
Αριθμός Λογαριασμού: GR1302600550000650200141988

3. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρωμή με μετρητά ή με μηχάνημα POS κατά τη παράδοση της παραγγελίας.

Σας ενημερώνουμε ότι η biocarehellas.gr έχει συνάψει συμφωνίες με τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, όπως την τράπεζα Πειραιώς για τη χρήση των συστημάτων τους, διατηρώντας έτσι το ύψιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Τα συστήματα ασφαλείας έχουν εγκριθεί από διεθνείς οργανισμούς / εταιρείες, όπως Verisign, Microsoft, Visa International & Mastercard Europay.

Όλες οι συναλλαγές σε αυτή την ιστοσελίδα γίνονται σε Ευρώ.

Η biocarehellas.gr διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας ή ακόμη και να την ακυρώσει.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

– Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε τον τρόπο πληρωμής της παραγγελίας σας θα πρέπει να ειδοποιήσετε το τμήμα παραγγελιών (τηλ.: 210 94 08 880) άμεσα. Η παραγγελία σας ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω της διαδικασίας που ακολουθείται κατά την αλλαγή τρόπου πληρωμής.

– Στην περίπτωση όπου επιλέξετε την εξόφληση με τραπεζική κατάθεση, τα προϊόντα δεσμεύονται μόνο για 5 ημέρες από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας. Μετά το πέρας των 5 ημερών ενδέχεται κάποιο προϊόν να μην είναι διαθέσιμο.