Μια ιστορία φροντίδας.

Στη BioCare®  νοιαζόμαστε και φροντίζουμε για εσάς.

Πάνω από 35 χρόνια πριν ο ιδρυτής της BioCare® John Stirling διαγνώστηκε με καρκίνο. Με αφορμή το γεγονός αυτό ξεκίνησε να διερευνά την σημασία της διατροφής για τη διατήρηση της υγείας.

O John Stirling ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να εξερευνήσει και να καταγράψει όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα για την υγεία και τη διατροφή. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, συνειδητοποίησε ότι οι γνώσεις του θα μπορούσαν να βοηθήσουν όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και τους άλλους.

Και κάπως έτσι το 1988 γεννήθηκε η BioCare®.

Πιστεύοντας με πάθος στην ολιστική, φυσικοπαθητική προσέγγιση του ασθενούς άρχισε να ερευνά και να αναπτύσσει τη δική του μοναδική γκάμα συμπληρωμάτων δουλεύοντας μαζί με τη σύζυγό του Sharon και ειδικούς σε διαφορετικούς τομείς επιστήμονες.

Συνεργάτες της BioCare® είναι διατροφολόγοι και άλλοι ειδικοί επιστήμονες οι οποίοι έχουν μοναδικό σκοπό να σχεδιάζουν προηγμένα και αποτελεσματικά συμπληρώματα χωρίς περιττά πρόσθετα, κατασκευασμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι άνθρωποι της BioCare® μοιράζονται τις εξειδικευμένες γνώσεις τους προσφέροντας δωρεάν υποστήριξη, συμβουλές και εκπαίδευση.

Σκοπός της BioCare® είναι η διασφάλιση της υγείας σας.

Φροντίδα για εσάς.

Φροντίδα για το περιβάλλον.